Πως να αγοράσετε BitCoin και να συμμετέχετε στο BitClub στην Ελλάδα

  • Βήμα 1: Ρυθμίστε ένα Πορτοφόλι Bitcoin

Η ρύθμιση ενός Πορτοφολιού Bitcoin είναι κάτι δωρεάν και πολύ εύκολο να κάνετε. Το πορτοφόλι σας του Bitcoin θα έχει μια μοναδική Διεύθυνση Bitcoin που θα επιτρέπει στον οποιοδήποτε να σας στέλνει Bitcoin. Η διεύθυνση αυτή ταυτοποιεί το λογαριασμό σας όπως και ένας αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

Να μερικά δημοφιλή πορτοφόλια (όποιο πορτοφόλι και να έχετε λειτουργεί)
BlockChain - Παγκόσμια Λύση
Coinbase - Καλό για τραπεζικά εμβάσματα στις ΗΠΑ
SpectroCoin - Αρκετά καλό.
Xapo - Πολύ καλό (Προτείνεται).

  • Βήμα 2: Χρηματοδοτήστε το Πορτοφόλι του Bitcoin σας

Αφού το ρυθμίσετε, χρηματοδοτήστε το με τουλάχιστο $99 USD (ή ανάλογα Euro). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο επιτρέπει το πορτοφόλι σας (Τραπεζικό έμβασμα, Πιστωτική Κάρτα, Μετρητά κτλ). Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε μετοχές από τις πισίνες εξόρυξής μας τότε θα χρειαστεί να στείλετε ακόμη $500, $1.000 ή $2.000 στο μέλλον άρα μπορεί να θελήσετε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι σας από την αρχή.

  • Βήμα 3: Στείλτε Bitcoin από το Πορτοφόλι σας στην Διεύθυνσή μας του BitClub

Κάντε κλικ στο κουμπί για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας και θα δημιουργήσει μια μοναδική Διεύθυνση Bitcoin που να είναι συνδεδεμένη στο λογαριασμό σας. Θα έχετε 10 λεπτά για να πληρώσετε το τιμολόγιο αυτό προτού λήξει. ΜΗΝ στείλετε πληρωμή μετά τα 10 λεπτά! Για να πληρώσετε το τιμολόγιό σας μπορείτε είτε να σαρώσετε τον κωδικό QR που παράγεται ή να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση BTC και να αποστείλετε το συνολικό ποσό που υποδεικνύεται στο τιμολόγιο. Αφού παραληφθεί η πληρωμή σας για το τιμολόγιο, ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί στη στιγμή.

Ετικέτες: BitCoin στην Ελλάδα, BitCoin στα ελληνικά, BitCoin Ελλάδα, BitCoin Ελληνικά, BitCoin πως αγοράζω, BitCoin πληροφορίες, BitCoin δημιουργία, BitCoin για αρχάριους, BitCoin λογαριασμός, BitCoin πως λειτουργεί, BitCoin ηλεκτρονικό χρήμα, BitCoin ψηφιακό νόμισμα, BitCoin στην Κύπρο, BitClub Network, BitClub Greece, BitClub τι είναι, BitClub στην Ελλάδα, BitClub ελληνικά, BitCoin αγορά

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!