Πλεονεκτήματα για δικτυωτές

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το 90% των ανθρώπων που ξεκινούν στο Network Marketing σταματούν μετά από 2 με 4 μήνες? Δεν μπορούν να κάνουν δίκτυο και ακόμα περισσότερο δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μηνιαίες συνδρομές. Στο BitClub Network αυτό αλλάζει.

 • Όλοι κερδίζουν.
  Όλοι οι συνεργάτες κερδίζουν χρήματα καθημερινά ακόμα και να μην κάνουν δίκτυο. Δεν υπάρχει η απογοήτευση και κανένας δεν θα είναι δυσαρεστημένος.
 • Μόνιμοι συνεργάτες.
  Θα έχεις μόνιμους συνεργάτες. Μια φορά συνεργάτης – για πάντα συνεργάτης. Δεν αναπληρώνεις το δίκτυο. Ακόμα και να μην ανοίξει ποτέ τον υπολογιστή του από την ημέρα εγγραφής θα κερδίζεις χρήματα.
 • Είναι καινούριο.
  Στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Υπάρχουν όλες οι προοπτικές μπροστά μας.
 • Πολλαπλοί κωδικοί.
  Επιτρέπονται οι πολλαπλοί κωδικοί από έναν συνεργάτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χτιστεί και να βοηθηθεί και από εμάς τους ίδιους το δίκτυο και να λαμβάνουμε διπλά και τριπλά κέρδη.
 • Δεν υπάρχουν συνδρομές.
  Δεν υπάρχουν μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον υποχρεώσεις. Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει οποιοσδήποτε.
 • Διαφάνεια και σταθερότητα.
  Έχουμε να κάνουμε με πραγματική και δυναμική επιχείρηση. Σταθερότητα και διαφάνεια. Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις της εταιρείας στην Blockchain.
 • Η διαφήμιση από μόνη της.
  Η τεχνολογία της blockchain και τα κρυπτονομίσματα αποτελούν το φαινόμενο των τελευταίων και των επόμενων χρόνων και δεκαετιών. Όλοι μιλούν και επενδύουν σε αυτό το trend. Τα blog, τα περιοδικά καθώς και η τηλεόραση μιλούν για αυτά και ενημερώνουν αυτόματα τον κόσμο.

Το BitCoin είναι στην Ελλάδα και ήρθε για να μείνει.
Σας περιμένουμε στον κόσμο του Νο1 προϊόντος παγκοσμίως, στον κόσμο του BitCoin!

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!