Πως Λειτουργεί η Πισίνα Εξόρυξης του BitClub;

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εξόρυξη bitcoin εδώ θα βρείτε μια πολύ βασική σύνοψη... Κάθε 10 λεπτά κάποιος που κατακερματίζει στο δίκτυο βρίσκει ένα νέο μπλοκ με 12,5 Bitcoin. Για να βρει κάποιος ένα μπλοκ πρέπει να επιχειρήσει να λύσει ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια συνάρτηση κατακερματισμού με κρυπτογράφηση.

Για να δείτε ένα παράδειγμα για αυτό πηγαίνετε στον ιστότοπο της πισίνας μας και κάτω από το Στατιστικές Πισίνας θα δείτε μια στήλη που δείχνει το Σύνολο Μετοχών στον Κύκλο. Αυτό δείχνει πόσες φορές επιχειρήσαμε να λύσουμε το μαθηματικό πρόβλημα από τότε που λύσαμε το τελευταίο μας Μπλοκ.

Θα δείτε επίσης τη στήλη ακριβώς από πάνω η οποία δείχνει τη Δυσκολία Υφιστάμενου Μπλοκ. Η δυσκολία αυτή είναι όλη η δυσκολία του δικτύου η οποία βασικά σας δείχνει πόσες φορές κατά μέσο όρο θα χρειαστούν για να μαντευθεί η σωστή απάντηση και να γίνει απονομή του μπλοκ των 12,5 Bitcoin. Όσο περισσότερη ισχύ κατακερματισμού έχετε, τόσο ψηλότερη η πιθανότητα να μαντέψετε τη σωστή απάντηση και να λύσετε το πρόβλημα. Όταν οι συνολικές μετοχές στον κύκλο γίνουν ίσες με τη δυσκολία τότε σημαίνει πως πρέπει να εντοπιστεί ένα μπλοκ (θεωρητικά).

Εμπλέκεται όμως και ο παράγοντας της τύχης και αυτό μπορείτε να το εντοπίσετε από το πόσες φορές χρειάζεται στην πραγματικότητα να βρεθεί το μπλοκ. Αν κοιτάξετε λοιπόν στον πίνακα στην ίδια σελίδα στο κάτω μέρος, τότε θα δείτε μια λίστα με το κάθε μπλοκ που βρέθηκε από την πισίνα μας (οι στατιστικές είναι από το πριν-το-λανσάρισμα της πισίνας στις 12 Ιουλίου, 2015). Θα δείτε κάτω από τη στήλη με τίτλο Δυσκολία πόσους κατακερματισμούς πραγματοποίησαν στην πράξη οι μηχανές μας προτού μαντέψουν την απάντηση και βρουν ένα μπλοκ.

Μερικές φορές είμαστε τυχεροί και μερικές φορές άτυχοι και υπερβαίνουμε το 100% σε δυσκολία προτού βρεθεί κάποιο μπλοκ. Αυτό ποικίλει διαρκώς εξαιτίας πολλών παραγόντων αλλά ταυτόχρονα πλησιάζει το μέσο όρο μακροπρόθεσμα και, όσο περισσότερη ισχύ κατακερματισμού έχει η πισίνα μας, τόσο μικρότερη η διακύμανση μεταξύ των μπλοκ. Τώρα μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα στη σελίδα μας σε πραγματικό χρόνο!

Ετικέτες: BitCoin στην Ελλάδα, BitCoin στα ελληνικά, BitCoin Ελλάδα, BitCoin Ελληνικά, BitCoin τι είναι, BitCoin Θεσσαλονίκη, BitCoin Mining Greece, πως κερδιζω bitcoin, πως αποκτω bitcoin, πως παραγω bitcoin, BitCoin πως αγοράζω, BitCoin πληροφορίες, Bitclub Κύπρος, BitCoin δημιουργία, BitCoin για αρχάριους, BitCoin λογαριασμός, BitCoin πως λειτουργεί, BitCoin ηλεκτρονικό χρήμα, BitCoin ψηφιακό νόμισμα, BitCoin στην Κύπρο, BitCoin μετοχή, Μαθήματα BitCoin, BitClub Network, BitClub Greece, BitClub τι είναι, BitClub στην Ελλάδα, BitClub ελληνικά, BitClub Αθήνα, BitClub Θεσσαλονίκη, BitClub Ελλάδα, BitClub Ηράκλειο, BitClub Πάτρα, BitClub Λάρισα, BitCoin αγορά

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!