Πώς Αποπληρώνονται τα Κέρδη Από Εξόρυξη;

To BitClub NetWork πληρώνει κέρδη από εξόρυξη καθημερινά! Παρόλα αυτά, λόγω της διακύμανσης του BitCoin, πληρώνει κέρδη βάσει του μέσου όρου των 10 προηγούμενων ημερών και ακολούθως το προσαρμόζει αναλόγως για τις επόμενες 10 ημέρες.

Όταν για πρώτη φορά αγοράζετε ένα μερίδιο σε οποιαδήποτε πισίνα, δεν αρχίζετε να κερδίζετε bitcoin για 10 ημέρες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σταθεροποιείται η αποπληρωμή και ταυτόχρονα επιτρέπει ένα ωραίο παράθυρο των 10 ημερών για να αγορασθεί και να εγκατασταθεί νέος εξοπλισμός. Μετά από αυτές τις αρχικές 10 ημέρες, αρχίζετε να κερδίζετε bitcoin καθημερινά για 600 ή 1000 ημέρες (ανάλογα τη μετοχή και το χρόνο αγοράς).

Χρεώσεις Συντήρησης & Επαναλήψεις Αγορών: Κάθε μέρα θα κερδίζετε ένα ποσοστό από το bitcoin που εξορύσσεται το οποίο θα γίνεται άμεσα διαθέσιμο σε εσάς για ανάληψη, θα βλέπετε και ένα άλλο ποσοστό που θα κατακρατείται αυτόματα για να καλύψει το ρεύμα, συντήρηση, φιλοξενία και για την αγορά νέου εξοπλισμού εξόρυξης. Υπάρχει ένα ελάχιστο ποσοστό για κάθε πισίνα και αυτά τα ποσά που παρακρατούνται εξαργυρώνονται στη μορφή επιπρόσθετων μετοχών όταν φθάσουν ένα προκαθορισμένο κατώφλι. Κάθε πισίνα αυτόματα θα επαναλάβει την αγορά μιας επιμέρους μετοχής όταν φθάσει το 0,5% του συνολικού κόστους των μετοχών της πισίνας. Θα δείτε το σύνολο των μετοχών σας να αυξάνεται για 600 ή 1000 ημέρες κατά τη διάρκεια που εσείς πληρώνετε πίσω ένα ποσοστό κάθε μερικές μέρες.

Ετικέτες: BitCoin στην Ελλάδα, BitCoin στα ελληνικά, BitCoin Ελλάδα, BitCoin Ελληνικά, BitCoin τι είναι, BitCoin Θεσσαλονίκη, BitCoin Mining Greece, πως κερδιζω bitcoin, πως αποκτω bitcoin, πως παραγω bitcoin, BitCoin πως αγοράζω, BitCoin πληροφορίες, Bitclub Κύπρος, BitCoin δημιουργία, BitCoin για αρχάριους, BitCoin λογαριασμός, BitCoin πως λειτουργεί, BitCoin ηλεκτρονικό χρήμα, BitCoin ψηφιακό νόμισμα, BitCoin στην Κύπρο, BitCoin μετοχή, Μαθήματα BitCoin, BitClub Network, BitClub Greece, BitClub τι είναι, BitClub στην Ελλάδα, BitClub ελληνικά, BitClub Αθήνα, BitClub Θεσσαλονίκη, BitClub Ελλάδα, BitClub Ηράκλειο, BitClub Πάτρα, BitClub Λάρισα, BitCoin αγορά

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!