Πισίνα Εξόρυξης GPU (Zcash)

Το Zcash είναι μέρος του μεγαλύτερού μας σχεδίου να χρησιμοποιήσουμε GPU για εξόρυξη επικερδών νομισμάτων ALT. Όταν αγοράζετε μια μετοχή στην πισίνα μας εξόρυξης GPU, η ισχύς εξόρυξης σας ανήκει και μπορείτε να επιλέξετε να εξορύξετε οποιοδήποτε νόμισμα από αυτά που προσφέρουμε. Το Zcash περιλαμβάνεται στην πισίνα αυτή και θα παραμείνει μέχρι να μην είναι πλέον επικερδής η εξόρυξή του.

Η πισίνα αυτή δεν απαιτεί οποιεσδήποτε επαναλήψεις αγορών όπως η πισίνα μας εξόρυξης Bitcoin, αντιθέτως, αφαιρούμε το κόστος ηλεκτρισμού και συντήρησης σε ένα συγκεντρωμένο ποσό ανά μετοχή και ακολούθως όλα τα εναπομείναντα κέρδη αποπληρώνονται στην πισίνα.

Πόσα είναι τα έξοδα;

Ο αριθμός αυτός ποικίλει αναλόγως του κόστους συντήρησης και ηλεκτρισμού, εκτιμούμε όμως ότι είναι περίπου $6,80 USD το μήνα ανά μετοχή. Ο αριθμός αυτός αλλάζει διαρκώς και όταν πρωτοξεκινήσαμε ήταν περίπου $7,50 αλλά όσο γινόμαστε πιο αποδοτικοί, το κόστος μειώνεται.

Πόσο θα διαρκέσει αυτή η Πισίνα;

Η πισίνα αυτή θα συνεχίσει να εξορύσσει Zcash όσο αυτό παραμένει επικερδές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε διαρκώς ευκαιρίες εξόρυξης ώστε να μπορείτε εύκολα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε την ισχύ σας επί καθημερινής βάσεως και να έχετε πολλές επιλογές σε εξόρυξη επικερδών νομισμάτων.

Τι αγοράζω με τα $1.000;

Στην ουσία αγοράζετε πραγματικό εξοπλισμό εξόρυξης. Ο εξοπλισμός αυτός διαφέρει αναλόγως του τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά τη στιγμή που διενεργείται η αγορά, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι εξόρυξη νέφους ή ενοικίαση ισχύος κατακερματισμού, αγοράζετε πραγματικές μηχανές εξόρυξης GPU που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνετε εξόρυξη σε Zcash (ή οτιδήποτε άλλο που προσφέρουμε) και οι μηχανές εξόρυξης αυτές θα σας ανήκουν δικαιωματικά!

Για την ακρίβεια, αν θελήσετε να αιτηθείτε τις μηχανές σας οποιαδήποτε στιγμή τότε μπορούμε να σας τις αποστείλουμε! Απλώς δημιουργήστε ένα αίτημα υποστήριξης και ζητήστε μια προσφορά τιμής για να λάβετε στην κατοχή σας τη μηχανή(ές) σας.

Ας κάνουμε τα πράγματα πιο απλά...

Όλα τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό, να σας φαίνονται περίπλοκα και δυσνόητα. Είναι φυσικό να έχετε πολλές απορίες  για τις διαδικασίες.
Επικοινωνήστε με το BitClub Greece για να τα πούμε από κοντά ή μέσω Skype και τα πράγματα θα γίνουν απλά!

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!