Πορτοφόλια Ethereum

Το Ether εμπορεύεται σε πολλά διαφορετικά συναλλακτήρια και γίνεται όλο και πιο εύκολο να αποκτήσει κάποιος λογαριασμό. Αν ήδη έχετε ένα λογαριασμό Bittrex, τότε εύκολα μπορείτε να προσθέσετε ένα πορτοφόλι Ether.

Απλώς πηγαίνετε στην καρτέλα των πορτοφολιών αφού πρώτα συνδεθείτε στο Bittrex και κάντε μια αναζήτηση για Ethereum. Κάντε κλικ στο κουμπί + και θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση Ether.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε λογαριασμούς στα Poloniex, Kraken, και σε άλλα.

Για μια πλήρη λίστα από συναλλακτήρια Κάντε Κλικ Εδώ

Δεν παίζει ρόλο πιο συναλλακτήριο θα διαλέξετε αλλά μάλλον θέλετε να διαλέξετε ένα με υψηλό όγκο ώστε να μπορείτε να πουλήσετε Ether με ευκολία. Πιστεύουμε πως η αξία του Ethereum μόλις που έχει αρχίσει και πως θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Bitcoin όσο μεγαλώνει τα επόμενα λίγα χρόνια αλλά αν θέλετε να το μετατρέψετε σε Bitcoin ή σε οποιοδήποτε άλλο παραστατικό νόμισμα τότε μπορείτε να το κάνετε με ευκολία.

Μετατραπείτε σε ένα Ολοκληρωμένο Κόμβο Ethereum...

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του desktop λογισμικού το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε 100% τον έλεγχο των νομισμάτων σας σε Ether. Κάντε λήψη το Πορτοφόλι Jaxx

Αν είστε εξοικειωμένοι με το να τρέχετε λογισμικά desktop (για Bitcoin ή ClubCoin) τότε αυτό μπορεί να αποτελεί μια σπουδαία επιλογή για σας διότι ήδη θα έχετε ολόκληρο το blockchain κατεβασμένο όταν το Ether μετατραπεί τελικά σε Απόδειξη Συμμετοχής.

Αφού αποκτήσετε ένα πορτοφόλι και μια διεύθυνση ETH τότε παρακαλώ προσθέστε τα στο λογαριασμό σας πιο πάνω. Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση αυτή οποιαδήποτε στιγμή αποθηκεύοντας μια άλλη στη φόρμα άρα δεν είστε περιορισμένοι σε μια μόνο διεύθυνση. Συστήνουμε να παίξετε λίγο με μερικά διαφορετικά πορτοφόλια/συναλλακτήρια και να βρείτε κάτι με το οποίο νιώθετε άνετα προτού αιτηθείτε το Ether σας.

Ας κάνουμε τα πράγματα πιο απλά...

Όλα τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό, να σας φαίνονται περίπλοκα και δυσνόητα. Είναι φυσικό να έχετε πολλές απορίες  για τις διαδικασίες.
Επικοινωνήστε με το BitClub Greece για να τα πούμε από κοντά ή μέσω Skype και τα πράγματα θα γίνουν απλά!

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!