Πισίνα Εξόρυξης GPU (Ethereum)

Το Ethereum αποτελεί μέρος του ευρύτερού μας σχεδίου να χρησιμοποιούμε ισχύ GPU για να εξορύξουμε επικερδή νομίσματα. Όταν αγοράζετε μια μετοχή στην πισίνα μας εξόρυξης GPU τότε σας ανήκει η ισχύς εξόρυξης και μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε εξόρυξη σε οποιοδήποτε από τα νομίσματα προσφέρουμε. Το Ethereum περιλαμβάνεται στην πισίνα αυτή και θα παραμείνει μέχρι να σταματήσει να είναι επικερδές για εξόρυξη ή μέχρι να τελειώσει η εξόρυξη Απόδειξης Εργασίας.

Το Ethereum θα μετακινηθεί σε σύστημα Απόδειξης Συμμετοχής στο εγγύς μέλλον (όπως αυτό που χρησιμοποιεί το ClubCoin). Η ημερομηνία και οι λεπτομέρειες της κίνησης αυτής είναι άγνωστα αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους διότι όταν τελικά συμβεί θα χρειαστούμε να χρησιμοποιήσουμε την ισχύ σας σε GPU για κάτι άλλο.

Η πισίνα αυτή δεν απαιτεί καθόλου επαναλήψεις αγορών όπως η πισίνα εξόρυξής μας για Bitcoin, αντιθέτως αφαιρούμε τα κόστη για ηλεκτρισμό και συντήρηση σε ένα εφάπαξ ποσό ανά μετοχή και ακολούθως όλα τα κέρδη που απομένουν πληρώνονται μέσα στην πισίνα.

Πόσα είναι τα έξοδα;

Ο αριθμός αυτός ποικίλει αναλόγως του κόστους συντήρησης και ρεύματος, υπολογίζουμε όμως ότι αντιστοιχεί περίπου σε $6,80 USD το μήνα για κάθε μετοχή. Ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται διαρκώς και όταν πρωταρχίσαμε κυμαινόταν περίπου στα $7,50, όσο όμως γινόμαστε πιο αποδοτικοί, τα κόστη μειώνονται.

Πόσο θα διαρκέσει αυτή η Πισίνα;

Η πισίνα θα συνεχίσει να εξορύσσει Ethereum για όσο το επιτρέπει η αγορά, κάποια στιγμή όμως η εξόρυξη Ethereum θα μετακινηθεί σε μια διαφορετική μέθοδο εξόρυξης που ονομάζεται Απόδειξη Συμμετοχής και από εκείνη τη στιγμή η εξόρυξη Απόδειξη Εργασίας που κάνουμε με αυτά τα GPU θα τερματιστεί. Πιστεύουμε πως αυτό προσφέρει ακόμη μια μοναδική ευκαιρία και έχει μεγάλο δυναμικό καθώς αφού τελειώσει η εξόρυξη με εξοπλισμό, μπορείτε να κάνετε απόδειξη συμμετοχής με τα νομίσματά σας και να συνεχίσετε να τα εξορύσσετε. Το BitClub σχεδιάζει να προσφέρει κάποια μορφή εικονικής πισίνας απόδειξης συμμετοχής η οποία θα λειτουργεί όπως η πισίνα απόδειξης συμμετοχής του ClubCoin ώστε να μπορείτε να αυξάνετε τα νομίσματά σας σε Ethereum για πολύ καιρό μετά που θα τελειώσει η εργασία εξόρυξης.

Τι αγοράζω με $1.000;

Στην πραγματικότητα αγοράζετε αληθινό εξοπλισμό εξόρυξης. Ο εξοπλισμός αυτός διαφέρει αναλόγως του τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά τη στιγμή της αγοράς αλλά αυτό ΔΕΝ πρόκειται για εξόρυξη σε υπολογιστικό νέφος ή ενοικίαση ισχύος κατακερματισμού, στα αλήθεια αγοράζετε μια μηχανή εξόρυξης GPU η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να κάνετε εξόρυξη σε Ethereum (ή οτιδήποτε άλλο προσφέρουμε) και οι μηχανές εξόρυξης αυτές θα σας ανήκουν δικαιωματικά! Για την ακρίβεια, αν θελήσετε να ζητήσετε τις μηχανές σας οποιαδήποτε στιγμή τότε μπορούμε να σας τις στείλουμε! Απλώς ανοίξτε ένα αίτημα υποστήριξης και ζητήστε για μια προσφορά τιμής για να πάρετε στην κατοχή σας τη μηχανή/ές σας.

Ας κάνουμε τα πράγματα πιο απλά...

Όλα τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό, να σας φαίνονται περίπλοκα και δυσνόητα. Είναι φυσικό να έχετε πολλές απορίες  για τις διαδικασίες.
Επικοινωνήστε με το BitClub Greece για να τα πούμε από κοντά ή μέσω Skype και τα πράγματα θα γίνουν απλά!

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!