Σχετικά με το ClubCoin

Το ClubCoin δημιουργήθηκε ως νόμισμα επιβράβευσης για όλα τα μέλη του BitClub Network. Έχουμε ήδη δώσει περισσότερα από 60 Εκατομμύρια ClubCoin σε μέλη ΔΩΡΕΑΝ. Το ClubCoin μετατρέπεται γρήγορα σε ένα από τα πιο πολύτιμα νομίσματα στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων. Αυτό μπορείτε να το παρακολουθήσετε εύκολα κάνοντας επίσκεψη σε κάποιους από τους συνδέσμους πιο κάτω για να δείτε την αξία και το τρέχον ανώτατο όριο της αγοράς για το νόμισμα.

Πιστεύουμε πως αυτό είναι μόνο η αρχή για το ClubCoin και με ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο (Bitclub Network), ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός ισχυρού χώρου αγοράς για το νόμισμα αυτό και να συνεχίσουμε να αυξάνουμε το πόσο πολύτιμο είναι.

Το ClubCoin κάνει ΖΩΝΤΑΝΟ Εμπόριο στο...

Bittrex - https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-CLUB

Μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στο Bittrex και να παράξετε εύκολα τη δική σας διεύθυνση ClubCoin από τον ιστότοπό τους. Αφού αποκτήσετε τη διεύθυνση αυτή, αποθηκεύστε την κάτω από το προφίλ σας στο BitClub Network και ακολούθως αιτηθείτε να σταλούν τα ClubCoin σας σε αυτό το συναλλακτήριο. Από εδώ μπορείτε να τα πουλήσετε στην ανοικτή αγορά.

Το ClubCoin είναι καταχωρημένο στη λίστα των...

Coin Market Cap - http://coinmarketcap.com/currencies/clubcoin

World Coin Index - http://worldcoinindex.com/coin/clubcoin

Κερδίστε ClubCoin κάνοντας Απόδειξη Συμμετοχής

Τι είναι η Απόδειξη Συμμετοχής;

Όταν έχετε κάνετε λήψη ClubCoin στο πορτοφόλι desktop σας και διατηρείτε το πορτοφόλι συνδεδεμένο χρησιμοποιώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο τότε θα κάνει λήψη του blockchain (αλυσίδα μπλοκ - καταγραφή όλων των συναλλαγών) του ClubCoin.

Ως ανταμοιβή στο ότι κάνατε λήψη όλων των συναλλαγών και διατηρήσατε το πορτοφόλι σας συνδεδεμένο, θα ανταμειφθείτε με νομίσματα αναλόγως των πόσων νομισμάτων έχετε. Όσα περισσότερα νομίσματα έχετε, με τόσο περισσότερο βάρος ψηφίζει το blockchain για να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές και τόσο περισσότερο πληρώνεστε.

5 Βήματα για να Αρχίσετε Απόδειξη Συμμετοχής...

Βήμα 1: Κάντε Λήψη το Πορτοφόλι Σας

Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο ClubCoin - www.ClubCoin.co - και επιλέξτε μια έκδοση πορτοφολιού για να κάνετε λήψη.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το Πορτοφόλι

Αφού κάνετε λήψη το πορτοφόλι, αυτό πρέπει να εκκινήσει αυτόματα και να αρχίσει τη διαδικασία εγκατάστασης. Αυτή τη στιγμή το λογισμικό είναι εντελώς καινούργιο και είμαστε στη διαδικασία να το εγγράψουμε με τις κύριες εταιρείες αντι-ιικού για να κάνουμε τη διαδικασία λήψης ευκολότερη. Παρόλα αυτά, πιθανό να δείτε κάποιο μήνυμα ότι το λογισμικό είναι μπλοκαρισμένο ή πως δεν είναι ασφαλές, θα χρειαστεί να δώσετε έγκριση στο πρόγραμμα για να μπορέσετε να το τρέξετε.

Βήμα 3: Συγχρονίστε το Πορτοφόλι

Αφού εγκαταστήσετε το πορτοφόλι, αυτό θα εκκινήσει αυτόματα (αν δεν κάνει αυτόματη εκκίνηση τότε βρείτε το στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το). Όταν ανοίξετε το πορτοφόλι αυτό θα είναι Ασυγχρόνιστο και θα αρχίσει να κάνει λήψη όλο το ιστορικό εντελώς από την αρχή. Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι και 1 ώρα αναλόγως της ταχύτητας του υπολογιστή σας. Αφού τελειώσει το πορτοφόλι το συγχρονισμό, θα δείτε το κόκκινο κείμενο "Ασυγχρόνιστο" να φεύγει και αυτό πάει να πει πως το πορτοφόλι σας έχει συγχρονιστεί. Σημείωση: Αυτό σημαίνει πως τώρα είστε ένας ολοκληρωμένος κόμβος για το ClubCoin και κάθε συναλλαγή θα καταγράφεται και επαληθεύεται στον υπολογιστή σας - Κάνετε εξόρυξη! (ή Απόδειξη Συμμετοχής)

Βήμα 4: Δημιουργήστε μια Διεύθυνση ClubCoin

Θα δείτε μια προεπιλεγμένη διεύθυνση ClubCoin να παρέχεται κάτω από την καρτέλα "Λήψη" στην αριστερή πλευρά του πορτοφολιού. Μπορείτε να παράξετε όσες διευθύνσεις θέλετε και να τις ονομάσετε ώστε να μπορείτε να τις παρακολουθείτε εύκολα. Όλες οι διευθύνσεις ClubCoin ξεκινούν με το γράμμα "C" και φαίνονται και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως μια Διεύθυνση Bitcoin. Αφού αποκτήσετε τη διεύθυνσή σας, πηγαίνετε κάτω από Το Προφίλ Μου και θα έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση αυτή στο πεδίο διεύθυνσης ClubCoin. Εφόσον την αποθηκεύσετε εκεί, η διεύθυνση θα είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας και θα μπορείτε εύκολα να αιτηθείτε μια ανάληψη όπως ακριβώς κάνετε για το Bitcoin (η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια).

Βήμα 5: Κάντε Απόδειξη Συμμετοχής με τα ClubCoin Σας

Αφού λάβετε το πορτοφόλι desktop του ClubCoin, τα νομίσματα θα χρειαστεί να περάσουν από μια διαδικασία "ωρίμανσης". Επειδή το δίκτυο είναι ολοκαίνουργιο, αυτό μπορεί να πάρει μερικές μέρες, για αυτό σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί. Αυτό θα γίνεται πολύ γρηγορότερα στο μέλλον καθώς η ασφάλεια και κατανομή του δικτύου γίνονται ισχυρότερα. Τα νομίσματα θα αρχίσουν να κάνουν απόδειξη συμμετοχής αυτόματα νοουμένου ότι ο υπολογιστής σας παραμένει αναμμένος και το πρόγραμμα παραμένει ενεργό. Μόλις τα νομίσματά σας είναι έτοιμα να κάνουν απόδειξη συμμετοχής, θα αλλάξουν από "μη επιβεβαιωμένα" ή "διαθέσιμα" σε απόδειξη συμμετοχής: Μπορείτε να το δείτε αυτό κάτω από τον κύριο κεντρικό πίνακα. Θα δείτε επίσης ένα πράσινο βέλος στο κάτω μέρος του πορτοφολιού. Όταν το βέλος αυτό είναι πράσινο, σημαίνει πως κάνετε απόδειξη συμμετοχής. Το πορτοφόλι ΠΡΕΠΕΙ να είναι ξεκλειδωμένο για να μπορείτε να κάνετε απόδειξη συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η απόδειξη συμμετοχής με νομίσματα (ειδικά εντελώς στις αρχές) μπορεί να είναι μια μη προβλέψιμη διαδικασία. Μπορεί να δείτε τα νομίσματά σας να παράγουν νέα μπλοκ καθημερινά, ή μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να πετύχετε κάποιο μπλοκ. Τα μεγέθη των μπλοκ επίσης έχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Μπορεί να δείτε 20 νομίσματα, 50 νομίσματα, 300 νομίσματα και τυχαία ποσά. Αυτό θα αρχίσει να σταθεροποιείται με τον καιρό καθώς το δίκτυο ωριμάζει.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Αφού τα νομίσματά σας φύγουν από το εικονικό πορτοφόλι του BitClub Network και σταλούν στο desktop πορτοφόλι σας, είστε 100% υπεύθυνοι για αυτά. Αν σβήσετε το πορτοφόλι ή αν ο υπολογιστής σας πάθει βλάβη, ή ακόμη αν κρυπτογραφήσετε το πορτοφόλι και ξεχάσετε τον κωδικό σας, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ! Για αυτό παρακαλώ όπως το αντιληφθείτε αυτό και σε περίπτωση που δεν νοιώθετε άνετα να αναλάβετε τον έλεγχο των νομισμάτων σας, τότε να τα αφήσετε στο εικονικό σας πορτοφόλι και να συμμετέχετε στις πισίνες μας απόδειξης συμμετοχής όπου τα νομίσματά σας είναι εγγυημένα.

Ας κάνουμε τα πράγματα πιο απλά...

Όλα τα παραπάνω, είναι απολύτως λογικό, να σας φαίνονται περίπλοκα και δυσνόητα. Είναι φυσικό να έχετε πολλές απορίες  για τις διαδικασίες.
Επικοινωνήστε με το BitClub Greece για να τα πούμε από κοντά ή μέσω Skype και τα πράγματα θα γίνουν απλά!

Ξεκινήστε σήμερα για το πρώτο σας BitCoin!

Εγγραφή στο Bitclub Network
και συμμετοχή σε πισίνα εξόρυξης BitCoin
!